Nu expira

Sportatlon.ro te asteapta cu mai multe modele de sosete de compresie pentru alergatori, triatleti, sportivi de anduranta.

Bucura-te de articole sportive de calitate Compressport, Cep, care au revolutionat prin imbinarea perfecta dintre suport excelent pentru picior in timpul alergarii si confort.
Sosetele de compresie din aceasta oferta au un design special atat in ceea ce priveste varietatea de culori si combinatii de culori, cat si in ceea ce priveste forma perfect anatomica speciala pentru a activa circulatia sangelui. Zona de compresie asigura un plus de stabilitate in timpul purtarii, reduce vibratiile si creste coordonarea in timpul miscarii.
Datorita celor mai inalte standarde de calitate, pe tot parcursul purtarii acestor sosete, muschii si incheieturile vor beneficia de un suport sporit si risc scazut pentru producerea accidentelor.

Descopera colectia de sosete de compresie special concepute pentru performante in alergare si recuperare optima. Alege orice model de sosete alergare doresti – scurte, sub glezna, inalte – si bucura-te de caracteristici foarte bune de compresie, materiale de cea mai inalta calitate si rezistenta de viata foarte mare. Acum ai in magazinul Sportatlon.ro preturi reduse cu 10% la cel mai adecvat echipament sportive pentru recuperare, antrenamente sau alergare de performanta.

Add Favorites
Comentarii