Nu expira

In magazinul online Sportaddict.ro gasesti o gama variata de articole sportive la oferta, precum SUP Paddle Board Aqua Marina 300 cm si 330 cm cu 16% reducere de pret. Alege modelul preferat pentru stand up paddling!
Stand up paddling este un nou sport nautic care i-a cucerit pe cei care iubesc activitatile distractive outdoor. Avantajele acestui mod de a face miscare sunt simplitatea si echipamentul minim necesar. Folosind o placa speciala si o vasla, poti practica acest sport oriunde exista apa – pe lac sau la mare si te poti bucura de intretinerea conditiei fizice, dar si de un mod placut si lipsit de stres de a-ti petrece timpul liber.
Modelele SUP Paddle Board, Aqua Marina din oferta au vasle fabricate din aluminiu si sunt insorite de accesorii – pompa de mana si sac transport. Fiecare dintre produsele SUP Paddle Board Aqua Marina se remarca prin rezistenta si design in culori vesele.
Comanda echipamentul de care ai nevoie pentru practicarea sportului nautic SUP! In oferta Sportaddict.ro ai preturi cu 16% discount pentru modele SUP Paddle Board, Aqua Marina si livrare rapida oriunde in tara, astfel incat sa te poti bucura cat mai curand de distractia garantata de acest sport in tendinte peste tot in lume.

Add Favorites
Comentarii