Oferta expirata

Economiseste pana la 28% atunci cand iti cumperi bicicleta, oricare ar fi modelul pe care ti-l doresti! SportAddicted ti-a pregatit reduceri de pret la toate categoriile de biciclete, indiferent daca ai nevoie de o bicicleta pentru copii, pentru barbati sau pentru femei. Cele mai cunoscute branduri: Denver, DHS, Felt, Ferrini, Focus, Kettler, Sprint, Stamp fac parte din promotia SportAddicted – reduceri de pana la 28% la biciclete – cu modele pentru oras, cursiere, cruiser, MTB Suspension, BMX, MTB, trekking, dirt si dotari diverse, in functie de nevoile tale: lumini, aparatori, sos, portbagaj si altele.

Pentru orice varsta, incepand de la categoria 1-3 ani, nivel de experienta si traseu, SportAddicted are pe stoc o gama larga de biciclete la preturi cu discount, plus livrare rapida in maximum 48 de ore. Gasesti la oferta biciclete perfecte pentru oras, pe care le poti folosi pentru a merge la job sau pentru plimbari usoare de agrement si peste 100 de modele pentru juniori cu sau fara pedale, cu sau fara roti ajutatoare, cu preturi pornind de la 189 de lei.

Comanda bicicleta preferata din magazinul SportAddicted si ai parte de cele mai avantajoase preturi, cu reduceri de pana la 28%.

Comentarii