Nu expira

Din magazinul Sportaddict.ro iti poti alege perechea potrivita de manusi de box Leone la preturi de la 112 lei si livrare rapida la tine acasa.

Boxul este un sport foarte solicitant, specific barbatesc dar mai nou si des intalnit pentru femei, care se practica obligatoriu detinand manusi speciale. Din aceasta oferta fac parte modele de manusi recomandate pentru boxeri competitivi, pentru barbati si femei cu maini mici, dar si pentru clasele de greutate mare.
Descopera gama variata de manusi de box Leone la preturi avantajoase care combina excelent functionalitatea cu aspectul impecabil si te protejeaza in timpul impactului! Datorita materialelor de cea mai buna calitate si a captuselii atent perforate in palma, aerul poate circula in interiorul manusii pentru un confort desavarsit in timpul antrenamentelor, desi manusile se muleaza perfect pe forma pumnului si te ajuta sa minimizezi riscul de accidentare.
Profita la maximum de beneficiile oferite de practicarea activitatilor sportive solicitante precum boxul folosind echipamente potrivite in functie de fiecare tip de antrenament si de nivelul la care te afli in acest sport.

Profita de oferta online Sportaddict.ro si comanda manusi de box Leone cu preturi de la 112 lei, potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru experimentati.

Add Favorites
Comentarii