Nu expira

La Sportaddict gasesti o gama larga de modele longboard Spartan cu preturi mici si livrare gratuita.

Datorita designului special, longboardul permite plimbari fluide si usoare cu viraje largi asemanatoare celor de surfing. Fie ca iti doresti sa parcurgi distante lungi sau vrei o “jucarie” pentru a petrece timpul intr-un mod placut, in aceasta oferta ai ocazia sa descoperi numeroase modele perfecte si pentru incepatori sau intermediari, dar si pentru experti.
Alege modele confectionate din materiale de cea mai inalta calitate – precum lemnul de artar canadian folosit pentru a construi placi de skate flexibile si sigure.
Din aceasta oferta fac parte produse de top la un pret excelent – Urban Surfer cu ax din aluminiu, Shadow Wood adresat adevaratilor profesionisti, Bamboo recomandat
pentru downhill și freeride sau City Surfer.
Alege modele de longboard de inalta calitate adresate expertilor, modele pentru downhill sau freeride, in functie de stilul tau de skating

Comanda acum cel mai popular model de skateboard al momentului – longboard si bucura-te de calitatea produselor Spartan. In magazinul Sportaddict ai oferte speciale de pret si transport gratuit pentru a incerca aceasta noua si atractiva modalitate de a face sport.

Add Favorites
Comentarii