Nu expira

Pe Sportaddict.ro, ai o selectie variata de biciclete cu frana pe disc la oferta, cu preturi cu 20% reducere! Descopera avantajele pe care ti le ofera fiecare model in parte si alege-ti bicicleta care ti se potriveste!

Cand iti alegi o bicicleta este important sa tii cont de dimensiunile ei, de confort si de performantele pe care ti le ofera. Opteaza pentru o bicicleta cu frane pe disc hidraulice sau mecanice, potrivita pentru biciclistii pasionati de mountin bike, fie ca practica downhill sau cross country. Din aceasta oferta fac parte biciclete cu frana pe disc Mountain Bike MTB Hardtail, Mountain Bike Suspension, Biciclete 29er, pentru oras, dar si biciclete destinate copiilor.
In functie de preferente, poti gasi modele de biciclete Devron, DHS, Kross, Merida, Romet, Sprint, Focus, recomandate pentru rezistenta, fiabilitate si accesibilitatea pretului.
Urmeaza-ti pasiunea si alege una dintre bicicletele cu frane pe disc mecanice, ieftine, usor de intretinut, fara operatiuni dificile de service sau pentru una dintre bicicletele cu frane pe disc hidraulice care iti ofera putere mare de franare, indiferent de tipul de traseu practicat.

Prinde oferta online Sportaddict.ro si opteaza pentru un model performant de bicicleta cu frana pe disc la preturi cu 20% reducere si transport gratuit!

Add Favorites
Comentarii