Nu expira

Somproduct.ro te asteapta cu o gama larga de saltele si perne la oferta, cu pana la 65% reducere.

Un somn bun depinde in mare parte de utilizarea saltelelor si pernelor care ofera corpului suport optim pe tot parcursul noptii. Din aceasta oferta fac parte saltele superortopedice, cu spuma memory, latex, care asigura o pozitie corecta a coloanei vertebrale, mulandu-se excelent indiferent de pozitia ta preferata de somn. Astfel, te vei bucura de un somn adanc si linistit, care iti va asigura un plus de odihna.
Alege alaturi de salteaua perfecta, cea mai potrivita perna. Gasesti o gama larga de perne din materiale naturale, automodelante, care nu isi pierd volumul in timpul folosirii si asigura o ventilatie optima. Datorita calitatii excelente, aceste produse sunt recomandate pentru un somn placut si odihnitor.

Descopera saltele si perne realizate din materiale anti-bacteriene, anti-acariene si anti-alergice care contribuie vizibil la asigurarea unui confort optim in momentele tale de odihna si economiseste 65% din pretul acestora in magazinul Somproduct. Astfel, iti mentii o pozitie adecvata in timpul somunui si te bucuri de mai multa relaxare.

Add Favorites
Comentarii