Nu expira

Somproduct.ro te asteapta cu cele mai atractive oferte la saltele. Investeste acum in confortul tau si bucura-te de reduceri de 39%, alegand saltele ortopedice si super-ortopedice cu arcuri, oferite de Somproduct.ro.

Din oferta pana la 39% reducere la saltelele cu arcuri + perne bonus + livrare gratuita fac parte modele variate de saltele pentru adulti si copii, recomandate pentru aspectul impecabil si sustinerea ideala a acestora in timpul somnului. Saltelele din magazinul online Somproduct.ro au preturi de la 336 lei, au grosimi de la 18 cm la 34 cm si o serie de beneficii. precum: material de calitate bumbac 100%, spuma memory, fete pentru fiecare sezon, aerisitoare si anticarieni.

Alege dimensiunea si modelul potrivit pentru salteaua din dormitorul tau si bucura-te de un confort sporit, datorita suprafetei potrivit de tare! Cu ajutorul acestor saltele, ai un somn confortabil si odihnitor si, in acelasi timp, beneficiezi de preturi accesibile.
Toate saltelele oferite de SomProduct prin oferta cu discount de 39% pot fi comandate direct din magazinul online si sunt insotite de perne cadou. In plus, comenzile beneficiaza de costuri zero de transport si livrare rapida in maximum 24 de ore.

Comentarii