Nu expira

Modele de Covor pentru camera copiilor cu 12% reducere de pret

Covorul potrivit pentru camera copiilor poate fi comandat din magazinul Somproduct.ro la pret cu 12% discount. Alege acel model care transforma incaperea celor mici intr-un loc plin de culoare!
Schimba aspectul camerei copiilor optand pentru unul dintre covoarele tesute special pentru ei cu modele atractive si colorate. In aceasta colectie, ai la dispozitie peste 60 de modele de covoare pentru copii intr-o varietate mare de dimensiuni, forme si culori. Covoarele sunt tesute manual sau mecanic cu fire scurte din fibre sintetice, usor de curatat si de intretinut si au imprimeuri geometrice, florale, abstracte, cu text sau cu personaje dragi copiilor.
Dormitoarele mici pentru copii pot fi amenajate cu unul dintre covoarele cu forma neregulata sub forma de vulpe sau ursulet, in timp ce in dormitoarele mari se potrivesc, de exemplu covoarele cu imprimeu sotron, care vor crea un adevarat spatiu de joaca pentru cei mici.
Fie ca ai nevoie de un plus de culoare in camera celor mici si alegi unul dintre covoarele multicolore, fie ca vrei sa personalizezi dormitorul cu un covor cu text, in aceasta oferta gasesti modelul care completeaza designul camerei si ofera confortul pe care il cauti. Profita de preturile reduse si economiseste pana la 12% optand pentru unul dintre modelele de covor pentru camera copiilor de pe Somproduct.ro.
Si nu uita: pentru abonare la newsletter Somproduct mai primesti un cupon de reducere suplimentar de 5%!

Add Favorites
Comentarii