Nu expira

Somproduct.ro are pe stoc huse impermeabile pentru saltele de pat cu 29% reducere si transport gratuit.

Orice saltea de pat are nevoie de protectie pentru a rezista mai mult si pentru a-si pastra calitatea. Impiedica patrunderea de lichide care deterioreaza salteaua, folosind o husa impermeabila care sa o imbrace si sa o protejeze.
Datorita materialelor de foarte buna calitate, husa poate fi utilizata cu aceeasi eficienta in sezonul cald si in sezonul rece, deoarece mentine o temperatura echilibrata, este moale la atingere si poate fi intretinuta foarte usor. Husa este prevazuta cu elastic pentru o fixare eficienta pe saltea si un design matlasat, usor de intretinut, care nu se sifoneaza in timpul spalarii sau al utilizarii.

Alege o husa necesara pentru protejarea saltelei de pat care absoarbe umezeala daca transpiri in timpul somunului si te ajuta sa eviti accidentele neplacute in cazul in care ai copii mici. Acum, pe Somproduct.ro, economisesti 29% din pret la achizitia huselor impermeabile recomandate pentru a prelungi durata de viata a saltelelor, evitand astfel investitii costisitoare. In plus, comenzile pentru husa de saltea impermeabila la oferta sunt livrarte rapid, fara costuri suplimentare.

Add Favorites
Comentarii