Nu expira

Magazinul online SmokeMania.ro ofera o gama variata de produse dedicate celor care prefera tigarile electronice in locul stilului clasic de fumat. Tigarile electronice, lichidele, atomizoarele au preturi speciale cu pana la 40% discount astfel incat sa iti poti comanda modelele care ti se potrivesc cel mai bine.
Alegerea tipului de tigara electronica, dar si a accesoriilor necesare precum atomizoare si lichide este foarte importanta pentru utilizatori. In functie de modelul incarcatorului pentru tigara electronica, vaporii inhalati pot avea cantitati si arome diferite. Poti gasi la oferta atomizoare (incarcatoare, acumulatoare) ieftine, precum atomizor Joyetech Atopack Dolphin – original, care are incarcarea cu lichid in partea de jos a cartusului, atomizor Vaporesso Degree – original, care are alimentarea cu lichid prin partea superioara a atomizorului si reglaj de aer in partea superioara a atomizorului, dar si modele mai costisitoare, precum incarcator Dicodes CS1 original, compatibil pentru modul Dicodes Dani Box si Modul Dicodes NO6. Totodata, poti opta pentru o gama variata de lichide cu nicotina sau fara nicotina, arome diverse si baze.
Descopera modele diferite de tigari electronice de la cele mai apreciate branduri si atomizoare la preturi avantajoase astfel incat sa folosesti dispozitive complete care indeplinesc perfect asteptarile tale. In completare, alege lichidele potrivite preferintelor tale deoarece acum ai oferte speciale pe SmokeMania.ro – reducere 40% la toata gama de tigari electronice, atomizoare (incarcatoare, acumulatoare) si lichide.