Nu expira

Folie protectie iPhone incepand de la 15 lei

Descopera acum cele mai inteligente solutii de protectie pentru iPhone-ul tau la preturi speciale, incepand de la 15 lei. In magazinul Smartprotection.ro, ai folii de protectie Clasic Smart Protection (silicon) si Ultra Smart Protection (sticla securizata) la cele mai avantajoase costuri de achizitie si livrare.

Indiferent de modelul de iPhone pe care il folosesti, acum ai posibilitatea de a beneficia de protectie inteligenta impotriva zgarieturilor si loviturilor.
Opteaza pentru Folia de protectie Clasic Smart Protection care ofera cea mai revolutionara solutie de protectie inventata pentru suprafetele curbate, acoperind complet toata suprafata telefonului tau. Alege Ultra Smart Protection (sticla securizata) daca iti doresti un plus de protectie pentru telefonul tau impotriva loviturilor, socurilor, zgarieturilor puternice. Din aceasta oferta fac parte peste 35 de modele de folii de protectie pentru Iphone 4, Iphone 5, Iphone 6 si altele. Orice solutie ai alege, te bucuri de un aspect elegant al iPhone-ului tau, de transparenta 100% si claritate FULL HD, fara denaturarea culorilor display-ului si rezistenta anti-soc testata.

Alege cea mai cool modalitate de a-ti proteja telefonul de “accidente”! Profita de oferta magazinului Smartprotection.ro cu preturi de la 15 lei pentru foliile de protectie si livrare gratuita pentru comenzile minime de 70 de lei.

Add Favorites
Comentarii