Nu expira

Gaseste online, pe SmartProtection.ro, cureaua potrivita pentru smartwatch! Ai 20% discount la o gama larga de modele de curele compatibile cu cele mai apreciate ceasuri inteligente, astfel incat sa oferi un aspect nou acestor gadgeturi.
O curea noua schimba considerabil designul ceasului pe care il porti si il personalizeaza dupa preferintele tale. Pentru ceasuri smartwatch, descopera acum la oferta curele compatibile, cu design modern si culori variate – auriu, maro, argintiu, gri.
Poti alege curele smartwatch din otel inoxidabil cu lungime reglabila, din piele naturala 100% – rezistenta, din silicon, potrivite pentru Samsung Gear S2, Moto 360, Huawei Watch W2, Apple Watch, Samsung Gear S3 Classic/Frontier si Vector Luna/Meridian si multe alte modele.
Toate curelele au inclus kit de montare si ajustare in functie de utilizator astfel incat sa poata fi usor de montat. Datorita materialelor superioare calitativ – curelele sunt ultrarezistente si isi pastreaza aspectul impecabil un timp indelungat.
Gaseste cea mai buna curea pentru smartwatch – Samsung, Apple, Huawei – la oferta si da un nou aspectul gadgetului tau preferat. Poti alege dintr-o gama larga de modele de curele pentru ceasuri smartwatch cu pana la 20% reducere disponibile pe SmartProtection.ro alaturi de o multime de produse din categoriile folii de protectie si accesorii pentru telefoane, tablete laptopuri.

Comentarii