Descopera codul
PASTE2017

Oferta expirata

Foloseste voucherul de discount si economiseste 25% la toate foliile Smart Protection!
Gadgeturile pe care le folosesti zi de zi sunt supuse unui risc ridicat de accidente, precum zgarieturi, uzura, socuri. Evita deteriorarea lor apeland la produse premium, special create pentru acestea!
Pentru a mentine aspectul impecabil al telefonului, laptopului, tabletei, smartwatch-ului si a proteja cat mai eficient display-ul acestora, ai la dispozitie solutii de top, precum foliile de protectie Smart Protection. Foliile, disponibile in variante multiple recomandate pentru modele de telefoane, laptopuri, tablete Samsung, Apple, Huawei, Nokia si multe altele au marele avantaj de a fi diferite de solutiile clasice, oferind rezistenta anti-zgarieturi de 2 ori mai mare decat acestea.
Fiind foarte elastice, foliile Smart Protection pot fi atasate oricarui device – cu suprafata dreapta sau curbata – fara a a influenta luminozitatea sau culorile si fara a afecta aspectul.
Foliile sunt transparente 100% si ofera claritate Full HD. Desi sunt invizibile, ele garanteaza cea mai revolutionara protectie a momentului, deoarece au capacitatea de regenerare si eliminare a urmelor de uzura acumulate in timp.
Profita de super oferta SmartProtection.ro pentru a-ti proteja inteligent device-urile preferate! Ai cupon de reducere 25% pentru toate foliile de protectie, kit de instalare inclus si garantie, plus livrare rapida oriunde in tara.

last used 25 zile 11 ore 6 minute 59 secunde ago
Comentarii