Oferta expirata

Protejeaza-ti gadgeturile favorite cu cele mai rezistente solutii Smart Protection si economiseste 15% din costuri la comenzile cu valoarea de peste 98 de lei. Produsele comandate care beneficiaza de discount in baza acestei oferte, au transport gratuit si livrare rapida prin curier.

Ai la dispozitie folii de protectie pentru telefoane, pentru tablete si pentru laptopuri, dar si o gama speciala adresata aparatelor foto, ceasurilor smartwach, ciclocomputerelor, navigatoarelor. Indiferent de marca gadgeturilor pe care vrei sa le feresti de zgarieturi si socuri, SmartProtection.ro iti ofera solutii eficiente si durabile. In cadrul acestei oferte, beneficiezi de preturi mici pentru folii de protectie care se potrivesc telefoanelor, tabletelor, laptopurilor produse de Apple, Samsung, Acer, Asus, Lenovo, Dell, Sony si multi altii.

SmartProtection.ro distribuie produse de calitate la preturi accesibile, pentru protectia unei game variate de aparatura. Indiferent daca esti adeptul unei securizari basic si folosesti foliile Clasic Smart Protection sau te orientezi catre produsele de top din gama Privacy Ultra Smart Protection, foliile comandate sunt insotite, gratuit, de kitul de instalare.

Comenzile de peste 98 de lei, pentru care platesti cu 15% mai putin, atunci cand folosesti codul de reducere, ajung la tine, gratuit, in maximum 48 de ore si iti garanteaza cea mai buna protectie pentru aparatura pe care o detii.

Comentarii