Nu expira

Amenajeaza baia practic si modern cu toalete de ultima generatie! Pe Sensodays.ro ai sisteme complete de bideu si ecobideu cu montare simpla in bazinul cu apa al WC-ului la pret cu 26% reducere.
Orice baie poate oferi un nivel ridicat de confort datorita sistemelor de ultima generatie care ofera alternative atragatoare pentru toaleta clasica. Fiind disponibile sub forma de kituri complete, sistemele de sisteme de bideu si ecobideu sunt simplu de montat in porice locuinta si de racordat la apa si curent fara a fi necesare modificari ale baii si foarte usor de folosit fie ca alegi un model controlat de butoane sau unul controlat de telecomanda.
Alege unul dintre capacele WC cu functie de bideu cu jet de apa care asigura o curatare deosebit de eficienta si reglaje astfel incat functiiile pentru pozitia bratului dusului, temperatura, intensitatea apei si uscatorul de aer sa poata fi ajustate in fucntie de fiecare utilizator.
Descopera super ofertele pentru accesorii de baie precum capac WC cu functie de bideu si ecobideu cu sistem de inchidere soft close din colectiile Aqua Clean, Durastyle, Starck 3 pentru care ai transport gratuit si retur in 90 de zile disponibile la pret redus cu pana la 26% pe Sensodays.ro!

Add Favorites
Comentarii