Nu expira

Sensodays te asteapta cu super oferte la gama de placi pentru creponat parul BaByliss Pro! Ai 27% reducere la produse profesionale de coafare utilizate atat in saloanele de infrumusetare, cat si acasa.

Parul creponat, ondulat, cu volum este mereu la moda, asa ca ai toate motivele sa descoperi preturile accesibile pentru gama BaByliss PRO, dotata cu un sistem performant care ofera control electronic precis si continuu al temperaturii si rezultate de durata. Poti alege aparate de creponat parul cu placi ceramice de la 97 de lei recomandate pentru coafare facila datorita functiei de inclazire instant, temperaturilor ridicate de functionare si timpului de reactie si recuperare foarte rapid. Acestea pot fi folosite cu usurinta chiar si pentru aranjarea parului fragil, deoarece ofera protectie suplimentara.

Obtine coafuri perfecte, care rezista si economiseste timp si energie pentru a-ti aranja parul zilnic sau la ocazii speciale. Descopera aparatele ceramice de creponat parul de la Babyliss Pro – liderul producatorilor de aparate de inalta calitate destinate ingrijirii parului si folosite de cei mai renumiti hairstilisti, alege modelul preferat si beneficiezi de 27% reducere, plus livrare rapida in magazinul online Sensodays.ro.

Comentarii