Nu expira

Sensodays.ro te asteapta cu peste 90 de modele de cutite de bucatarie cu preturi reduse cu pana la 30%.

Descopera printre promotiile magazinului, oferta la cutite de bucatarie, din care fac parte modele specifice pentru fiecare sarcina in parte, la preturi pentru orice buget. Au preturi cu discount cutitele de decojit, o gama larga de foarfece de bucatarie, cutitele de maruntit ierburi aromatice, cutitele de transat, cutitele de pizza, cutitele de paine, curatatoarele de legume, cutitele pentru friptura, cutitele pentru legume, cutitele de impanare carne, cutitele universale cu lama zimtata, cutitele ceramice.
Poti opta pentru eleganta si precizia modelelor ceramice Villeroy&Boch sau pentru cutitele de la Fissler, create din otel dur special, care nu au nevoie de ascutire.

Fie ca iti doresti un simplu cutit de taiat paine sau ai nevoie de un cutit special pentru bucatarie, in colectiile Esmeyar, Fissler, KingHoff, Kuchenprofi, Villeroy&Boch poti gasi modele ceramice, de inox, lemn, plastic, la preturi accesibile, de la numai 19 lei.

Cele mai ascutite si precise cutite de bucatarie au acum pret redus cu pana la 30% in magazinul Sensodays.ro! Comanda accesoriile care iti usureaza sarcinile din bucatarie si iti ofera posibilitatea sa lucrezi ca un adevarat profesionist!

Add Favorites
Comentarii