Oferta expirata

In luna iulie, RussellHobbs.ro ti-a pregatit cele mai hot reduceri la electrocasnice: pana la 35% discount si livrare gratuita la tine acasa.

Daca iti doresti o bucatarie cu maximum de functionalitate si un design deosebit, atunci trebuie sa profiti de preturile promotionale ale produselor RussellHobbs. Gama variata de electrocasnice vine in intampinarea dorintelor tale cu aparate esentiale pentru uzul zilnic in bucatarie: blendere, prajitoare de paine, feliatoare, gratare electrice, fierbatoare si filtre de cafea, la preturi speciale. Oricare ar fi preferintele tale, poti alege cu incredere electrocanicele Russell Hobbs, apreciate pentru potrivirea perfecta in designul oricarei bucatarii elegante si pentru calitatea garantata de acest producator cu traditie.

Alege din magazinul RussellHobbs.ro electrocasnice mici pentru bucatarie la preturi pornind de la 91 de lei (dupa aplicarea reducerii de 35%), precum prajitorul de paine Russel Hobbs Desire.
Economiseste 150 de lei, comandand pachetele promotionale care fac parte din aceasta oferta. La numai 587 de lei ai pachet promotional Russel Hobbs Aura (rasnita + mini tocator + mixer cu vas) si pachet promotional Russel Hobbs Illumina (blender + mixer + prajitor de paine), pentru utilarea completa a spatiului de gatit.

Comentarii