Nu expira

Pe Romstal.ro, ai super oferte de Black Friday la peste 2500 de produse si echipamente de instalatii pentru constructii. Economiseste pana la 90% din pretul sistemelor de incalzire, obiectelor sanitare, instalatiilor termice si electrice!
Pentru a amenaja cat mai modern si mai confortabil locuinta, foloseste cele mai noi tehnologii in domeniul sanitar, termic, electric, pe care le gasesti acum in oferta. Poti opta pentru sisteme clasice sau sisteme eco smart care garanteaza performante ridicate si sunt prietenoase cu mediul inconjurator.
De exemplu, ai la dispozitie o gama variata de sisteme inovative care te ajuta sa asiguri caldura si apa calda in casa intr-un mod eficient si ecomic, precum centrale termice fiabile si rezistente, centrale si cazane, termostate si detectoare de gaz, boilere electrice, calorifere, sisteme de incalzire prin pardoseala sau sisteme inteligente de tipul panourilor solare sau kiturilor fotovoltaice!
Din gama instalatii pentru o baie moderna si perfect functionala, poti alege lavoare si chiuvete, baterii, cazi si cabine de dus, vase, capace, rezervoare WC, gresie si faianta intr-o varietate mare de modele si culori.
Prinde Black Friday pe Romstal.ro si investeste in solutii moderne de amenajare a locuintei! Beneficiezi de reduceri pana la 90% la peste 2500 de produse din categoriile termo, hidro, sanitare, electrice si ceramice, produse de cele mai apreciate branduri ale momentului.

Add Favorites
Comentarii