Oferta expirata

In magazinul online Remington.ro, reducerile ajung pana la 30% la produsele de ingrijire pentru femei si barbati. Profita de preturile mici, care pornesc de la 39 de lei pentru o gama variata de produse, precum periile de par, periile de par cu aer cald, aparatele de ras cu discuri, aparatele de tuns sau uscatoarele de par Remington.

Bucura-te de coafuri irezistibile, alegand una dintre numeroasele modele de placi ceramice pentru indreptarea parului (cu preturi de la 89 de lei) sau trusa completa de coafat Remington, cu 30% reducere, care contine 5 aparate de coafat cu grila ceramica.

Produsele Remington de ingrijire a parului sunt tot ceea ce ai nevoie pentru o coafare perfecta, ca la salon, in confortul casei tale. Este usor sa obtii un look chic si, in acelasi timp, sa iti protejezi parul utilizand zilnic aparate de ingrijire si coafare a parului marca Remington, precum placile de par cu invelis ceramic avansat cu infuzie de ulei de Argan sau aparatele de barbierit cu noua tegnologie HyperFlex, garantate pentru calitatea exceptionala si usurinta in utilizare.
Comanda aparatele de ingrijire Remington cu pret redus si economiseste pana la 30% din costul acestora!

Comentarii