Descopera codul
SCOALA2016

Oferta expirata

Descopera online, in magazinul Rechizitelemele.ro, o gama larga de produse pentru gradinita si pentru scoala! Comanda si primesti cadou un voucher in valoare de 15 lei pentru a beneficia de cele mai bune oferte. In plus, ai livrare gratuita la comenzile care depasesc 130 lei.

Foloseste acasa si la scoala cele mai bune produse si accesorii pentru scoala si invata cu spor chiar de la inceputul anului scolar! Lectiile sunt mai usoare atunci cand ai la indemana rechizitele de care ai nevoie, fie ca sunt caiete speciale, creioane, culori sau acuarele. Acum le poti gasi pe toate intr-un singur loc, la preturi foarte avantajoase. Fie ca iti doresti o noua geanta pentru scoala sau un ghiozdan, fie ca ai nevoie de markere, penare, caiete cu spira si caiete fara spira, ascutioare, poti alege rechizite de calitate superioara de la branduri precum Toy Color, Xprime, Starpack, Notte, Pilot, Mojo, Madpax, Karactermania, Colorino.

Comanda online rechizite recomandate pentru prescolari, pentru elevi de gimnaziu si pentru elevi de liceu de pe Rechizitelemele.ro si primesti la prima comanda de minimum 100 de lei un voucher bonus in valoare de 15 lei. In plus, achizitiile cu valoarea mai mare de 130 de lei beneficiaza de transport rapid gratuit.

Add Favorites last used 03 luni 18 zile 16 ore 37 minute 16 secunde ago
Comentarii