Nu expira

Descopera in magazinul online Rechizitelemele.ro tot ceea ce ai nevoie pentru scoala si alege produsele preferate la oferta. Ai cele mai noi modele de roller la preturi mici, de exemplu Set Frixion Mediu pentru panica – 25% discount si livrare rapida.

Pilot vine in intampinarea nevoii elevilor de a putea corecta temele scrise pe hartie fara a fi nevoie sa le rescrie integral. Pentru caiete impecabile si teme de nota 10, poti folosi si tu setul Roller Frixion, special creat pentru a putea sterge si scrie in mod repetat.
Astfel, prin simpla stergere care nu distruge hartia, FriXion Ball, must have-ul scolarilor de toate varstele, un instrument de scris care nu ar trebui sa lipseasca din ghiozdan, te ajuta sa revii oricand asupra temelor si sa ai caiete ingrijite chiar si atunci cand corectezi ceea ce ai scris.

Bucura-te de un raport corect calitate pret atunci cand comanzi rechizitele de care ai nevoie la scoala! Pentru a fi accesibil tuturor, setul complet Frixion Mediu pentru panica din care fac parte 1 Roller Frixion mediu albastru si 9 rezerve Roller Frixion pentru a scrie fara griji oricat doresti are 25% reducere pe Rechizitelemele.ro. Comanda acum Setul Frixion Mediu pentru panica si foloseste-l cu incredere acasa, la teme si la scoala!

Add Favorites
Comentarii