Nu expira

In magazinul online Rechizitelemele.ro, gasesti tot ce ai nevoie pentru scoala sau pentru birou: pixuri, caiete, ghiozdane si orice alte produse pentru birou cu super-preturi la promotie! Prinde oferta 2+1 gratis markere permanente 100/400 Pilot disponibile in 3 culori si 2 versiuni (cu varf rotund sau tesit).
Descopera instrumentele de scris cu ajutorul carora toate ideile tale prind viata si pot fi transmise mai usor celor din jur. La scoala sau la birou, markerele Pilot iti ofera posibilitatea sa te exprimi asa cum vrei – scriind si desenand pe orice suprafata – de la simpla hartie de caiet sau de flipchart si pana la metal, lemn, plastic. Poti alege la set designul care ti se potriveste dintre cele doua versiuni – marker permanent 400 Pilot cu varf tesit sau marker permanent 100 Pilot cu varf rotund, deoarece ambele sunt la fel de eficiente si durabile. Datorita calitatii superioare, aceste markere rezista un timp indelungat, chiar si o zi intreaga fara capac sau in conditii de umiditate.
Foloseste markerele permanente Pilot la birou sau la scoala, pentru prezentari care sa atraga atentia prin culori intense si luminoase optand pentru Pachetul 2 Markere Permanente Pilot. Comanda culorile si dimensiunile de care ai nevoie (rotund/100 sau tesit/400) si primesti garantat inca un Marker Permanent Pilot gratuit!

Add Favorites
Comentarii