Nu expira

Pe Quickmobile.ro ai o gama larga de telefoane compatibile cu 4G (LTE) in Digi Mobil (RCS & RDS).

Reteaua 4G a operatorului Digi Mobil RDS functioneaza doar pe smartphone-urile ce suporta tehnologia TDD cu banda 38 pe frecventa 2600 Mhz. Pentru a veni in intampinarea dorintelor tale de a folosi cele mai performante smartphone-uri si in aceasta retea, poti descoperi in aceasta oferta o gama variata de telefoane inteligente compatibile, la preturi avantajoase si transport gratuit pentru comenzile achitate online.

Alege telefoane Meizu, Samsung, HTC, Asus, Huawei, Lenovo, Lg, Oneplus, Sony care iti ofera un design slim, ultramodern si peformante necesare pentru a fi mereu conectat la cele mai importante noutati, precum si o serie de aplicatii si functii interactive.

Bucura-te de cea mai noua tehnologie la cele mai avantajoase preturi si comanda costuri speciale telefoane compatibile 4G RDS. Quickmobile.ro te asteapta cu modele populare ale momentului, precum Galaxy Note 4 Dual Sim, Sony Xperia Z3 Dual Sim sau HTC One A9. Ai livrare rapida prin curier si taxe de transport zero in cazul comenzilor achitate prin plata online.

Comentarii