Nu expira

Sarbatoreste dragostea cu cele mai surprinzatoare cadouri pentru jumatatea ta pe care le gasesti acum pe Quickmobile.ro. Ai o gama variata de produse tech din care poti alege cadouri pentru Valentine’s Day si bonus la achizitie – o baterie externa !
Ziua indragostitilor este un prilej perfect sa iti surprinzi jumatatea. In loc de inimioare, alege un super gadget pe care sa il foloseasca oricand cu placere. Te poti inspira din aceasta Dragoferta cu preturi speciale la cadouri pentru femei si pentru barbati.
Alege pentru el unul dintre deviceurile la care viseaza, precum Consola Playstation Vita TV cu telecomanda inclusa, Star Mini Drona 4CH Quadcopter cu camera video si foto sau Dispozitivul de mixaj virtual PIONEER DJ WeGo 3.
Descopera numeroase idei de cadouri pentru ea, de exemplu boxe portabile cu buton pentru selfie, caciuli in tendinte cu musical plain cu bluetooh si microfon sau cele mai noi modele de smartphone Samsung, Huawei, Lenovo.
Acum ai cele mai tari cadouri pentru Valentine’s Day, astfel incat sa reusesti sa transformi aceasta zi intr-una cu totul si cu totul speciala. Profita de oferta Quickmobile.ro si comanda minim doua produse cu valoare totala de minim 200 lei si beneficiezi de un cadou garantat – o baterie externa.

Add Favorites
Comentarii