Nu expira

Alege din magazinul online ProAlpin.ro cortul ideal pentru camping – fie ca mergi in drumetie la munte sau la mare, singur, cu grupul de prieteni sau cu familia! Beneficiezi de 15% discount de pret pentru corturi de munte, de expeditie si camping de la cele mai apreciate branduri pentru echipament montan.
Pentru o super drumetie la munte sau la mare ai nevoie de echipament complet pentru campare. Gaseste cortul potrivit care iti ofera super confort si, in plus, este usor de transportat si de montat! Poti opta pentru un cort de camping recomandat pentru 6 persoane in cazul in care planifici o iesire de weekend cu toata familia sau, dimpotriva, pentru corturi super usoare de 1 sau 2 persoane pe care sa le poti transporta fara dificultate chiar si pe cele mai grele trasee de munte.
In functiile de conditiile in care este folosit, descopera corturi potrivite de expeditie de la Munkees, Pinguin, Easy Camp, Hannah, Robens, Sea To Summit, rezistente, realizate din materiale impermeabile atat la exterior, cat si la nivelul podelei, recomandate pentru orice anotimp.
Bucura-te de cele mai tari drumetii cu echipamentele de munte disponibile pe ProAlpin.ro, precum corturi de munte, de expeditie si camping cu 15% reducere!

Comentarii