Nu expira

Descopera online, in magazinul Piticulvesel.ro, o gama variata de produse pentru copii si bebelusi utile pentru pentru calatorie, masa, plimbare, somn si odihna plus reduceri de 15% la corturile de joaca!
Foloseste cea mai la indemana solutie pentru a le crea celor mici locuri de joaca atragatoare: corturile pliabile. Le poti gasi intr-o varietate foarte mare de modele, colorate cu personajele principale din desenele animate preferate de copii.
Pentru fetite, poti alege cort de joaca Minnie Mouse, cort cu tarc pentru bile Barbie, cort Magazin, cort castel Albinuta Maya, cort Casa lui Dino, in timp ce pentru baieti poti alege cort casa Spiderman, cort camion Mack Truck, cort clasic Cars, cort tunel Hot Wheels. In functie de model, corturile sunt dotate cu usi de acces, cu spatii pentru depozitarea jucariilor, cu peisaje 3D create din materiale rezistente care le asigura celor mici posibilitati multiple de a petrece intr-un mod distractiv, afara sau in casa. Toate modelele sunt dotate cu sisteme de pliere astfel incat sa poata fi usor de montat, demontat, transportat si depozitat.
Prinde oferta magazinului Piticulvesel.ro si ofera-le copiilor ore intregi de distractie si aventuri deoarece ai peste 100 de modele de corturi de joaca pentru copii la preturi cu 15% discount!

Add Favorites
Comentarii