Nu expira

Pet shop-ul PetMart.ro ofera o selectie variata de antiparazitare externe premium pentru animale de talie mica, medie si mare si pana la 25% discount la zgarda antipurici pentru caini mici.
Animalele de companie au nevoie de o ingrijire atenta care sa le fereasca de infestatiile cu purici, capuse si muste de nisip si sa le aduca un plus de sanatate. Un ajutor foarte util impotriva parazitilor este zgarda antipurici folosita deopotriva pentru caini si pisici de talie mica, mare sau mijlocie.
Zgarzile antiparazitare pentru caini si pentru pisici sunt concepute astfel incat sa poata fi usor de montat si de purtat si au tehnologii testate care permit eliberarea substantelor active direct pe piele si actiunea lor pentru o perioada mare de timp, fara sa afecteze simtul olfactiv al animalelor sau sa fie deranjante pentru oameni. Ele pot fi purtate chiar si de animale sensibile, deoarece au actiune imediata asupra parazitilor externi (purici, capuse, tantari) si sunt tratamente eficiente impotriva acelor paraziti care reprezinta un real pericol de instalare a bolilor la animale si la oameni.
Protejeaza-ti animalul impotriva parazitilor cu super oferta pentru produse antiparazitare pentru caini si pisici si 25% discount la zgarda antipurici pentru caini mici! Promotia este disponibila in magazinul PetMart.ro si include livrare rapida la tine acasa.

Add Favorites
Comentarii