Nu expira

PetMart a pregatit o super promotie la gama de sampon cu clorhexidina pentru caini si pisici. Ai 20% discount si livrare extrem de rapida la toate produsele dermatologice pe care le folosesti in mod frecvent pentru igiena animalului tau de companie.
Animalele de companie au nevoie de o cele mai bune produse de spalat pentru a-si mentine sanatatea si pentru a avea intotdeauna pielea si parul curate si dezinfectate. Produsele dermatologice premium precum sampoanele cu clorhexidina pentru animale contribuie la imbunatatirea calitatii pielii si blanii pisicii sau cainelui, la mentinerea sanatatii acestuia si la pastrarea aspectului exterior.
Astfel, fie ca ai un caine sau o pisica, poti opta pentru solutiile concentrate pe baza de clorhexidina care fac minuni pentru curatarea blanii si usureaza considerabil pieptanatul acesteia. De exemplu, sampoanele cu clorhexidina pentru caini si pisici de la Biodexin sau Davis sunt recomandate atat pentru a spala pielea si parul animalelor de casa si a indeparta mirosurile neplacute, cat si pentru rolul lor antiseptic, care ajuta in tratamentul dermatitelor microbiene si fungice.
Rasfata-ti animalul de companie cu o ingrijire atenta folosind cele mai potrivite produse de ingrijire si spalare cu clorhexidina pentru cainele si pisica ta, pe care le gasesti online in magazinul PetMart.ro si economiseste 20% din pretul acestora!

Add Favorites
Comentarii