Nu expira

PetMart are la ofera cea mai buna hrana pentru pisici de la 1 luna la preturi cu 10% reducere.
Puii de pisica au nevoie de hrana speciala pentru a creste si a se dezvolta sanatos. Deoarece in primele luni de viata, puiutii sunt sensibili si necesita o ingrijire atenta, este indicat sa alegi o dieta echilibrata cu hrana consistenta precum hrana uscata pentru pisici, hrana umeda pentru pisici, delicii pentru pisici de la 1 luna, lapte si diete veterinare pentru felinele mici cu nevoi nutritionale speciale.
Din aceasta promotie fac parte produse premium si superpremium din categoria hrana pentru pisici junior, cu diferite arome: pui, ton, carne, astfel incat fiecare pisicuta sa se simta rasfatata si sa beneficieze de cele mai sanatoase alimente potrivite pentru varsta ei, cu aport mare de proteine pentru o dezvoltare armonioasa. Poti opta pentru hrana pentru pui de pisica de 1 luna de la branduri cunoscute precum Kitten, Advance, Brit, Royal Canin, Purina Canin, Schesir, Sanabelle si alcatuieste in fiecare zi un meniu variat pentru puii de pisica.
Prinde oferta PetMart.ro – 10% reducere la hrana pentru pui de pisica de 1 luna – si ofera-le pisicilor junior cea mai buna mancare pentru ca micile feline sa se simta rasfatate si pline de energie.

Add Favorites
Comentarii