Nu expira

Descopera la oferta in pet shop-ul online PetMart cele mai eficiente produse antideparazitare pentru pisici, precum gamele de picaturi si sampon antipurici cu 20% discount de pret!
Pentru a-si mentine sanatatea, animalele de companie au nevoie de o ingrijiri speciale si o igiena atenta. Deparazitarea, de exemplu, este unul dintre tratamentele pe care orice pisica sau caine trebuie sa urmeze pentru a evita aparitia parazitilor externi care cresc riscul de aparitie a bolilor.
Daca ai in casa o pisica si esti in cautarea celui mai potrivit mod de deparazitare externa necesara odata cu sosirea sezonului cald, poti alege la preturi avantajoase cele mai bune antideparatitare fara reactii adverse pentru pisici, produse de Diversi, Francodex, Bayer, MSD, Merial. Opteaza pentru pipete antiparazitare pisici, sampon antiparazitar pisici, zgarda antiparazitara pisici, pudra antiparazitara pisici, in functie de varsta animalului, greutatea, starea sa de sanatate si recomandarile fiecarui producator in parte!
Nu astepta ca anumalutul tau de companie sa prezinta semnele ca ar avea purici, ci actioneaza la timp, avand grija de el cu produse antideparazitare de calitate pe care le gasesti la oferta. Comanda din PetMart.ro picaturi si sampon antipurici pentru pisici si economisesti 20% din pret avand garantia ca ii poti oferi animalutului tau de companie o ingrijire excelenta.

Add Favorites
Comentarii