Descopera codul
m@dd-CWFJ9-J7AY

Oferta expirata

In magazinul de electronice Pcmadd.com gasesti o gama larga de produse IT, branduri binecunoscute si preturi competitive. Foloseste cuponul de reducere de 10% si ai 7% reducere la orice produs si 3% reducere in puncte la comanda urmatoare pentru calculatoare second hand, refurbished, noi, sisteme PC, componente PC, retelistica, service PC performant, laptopuri Dell, HP, Fujitsu, monitoare LCD si LED, imprimante.

Produsele din oferta sunt furnizate de cele mai apreciate branduri IT din SUA si Europa. Poti alege calculatoare second hand refurbished ieftine cu licente preinstalate Windows 7 Professional, Windows 7 Home Premium, Windows, Office 2007 Basic, laptopuri si servere reconditionate/second-hand/refurbished reconditionate cu licenta Windows, Office sau Server, monitoare, imprimante, servere, consumabile, accesorii IT.

Cu o experienta de peste peste 14 ani de existenta pe piata IT din Romania, Madd Electronics este magazinul in care beneficiezi de tehnologie de ultima ora la cele mai mici preturi. Profita de oferta si comanda orice produs cu 7% reducere si 3% reducere in puncte pentru comanda urmatoare in baza cuponului de reducere. Deoarece produsele – noi, second hand, refurbished, reconditionat – sunt disponibile pe stoc, beneficiezi de livrare rapida la tine acasa pentru toate comenzile tale.

Add Favorites last used 4 zile 11 ore 25 minute 36 secunde ago
Comentarii