Nu expira

Alege online de pe pardoseli-magazin.ro modelul preferat de parchet triplustratificat si beneficiezi de preturi avantajoase cu pana la 48% reducere.

Locuinta ta are nevoie de pardoseli de calitate, care sa isi pastreze aspectul impecabil in timp. Fie ca esti adeptul amenajarilor in stil rustic sau romantic, fie ca iti doresti pardoseli moderne, parchetul din lemn de stejar reprezinta o optiune excelenta datorita finisajelor deosebite care rezista chiar si in cazul traficului intens. Descopera, in aceasta oferta, modele variate de parchet triplustratificat din stejar, disponibil in culori variate – stejar cu aspect vintage, alb, culori inchise, mate si lucioase.
Poti gasi parchet Barlinek din colectiile Decor, Life, Pure, Taste of Life apreciate atat pentru calitate bine cunoscuta, tehnologia avansata folosita la prelucrare si varietatea modelelor care permit realizarea unei multitudini de decoruri, cat si pentru pretul accesibil.

Amenajeaza-ti casa la costuri pe care ti le permiti cu ajutorul ofertelor de la pardoseli-magazin.ro! Ai la dispozitie peste 150 de modele mate si lucioase de parchet laminat si masiv de 18mm, 14mm, 12 mm, 10 mm si 8 mm si super oferta la parchet triplustratificat cu 48% discount. In plus, transportul este gratuit pentru comenzile de minim 200 mp de parchet.

Add Favorites
Comentarii