Nu expira

In magazinul Pardoseli-magazin.ro, ai la dispozitie oferte speciale pentru numeroase produse de amenajare si decoratiuni interioare si exterioare plus o super oferta cu preturi de la77.9 lei/mp pentru gama de mocheta pentru trafic intens.

Mocheta este confortabila, eleganta si, in plus, poate izola termic si fonic spatiile pe care le decoreaza. Foloseste cel mai potrivit model de mocheta pentru trafic intens si obtine interioare primitoare in locuinta sau in spatiile de birouri. Poti opta pentru nuante variate, precum verde, crem , albastru, orange, maro, gri, mocheta cu model pentru copii, mocheta unicolora, in functie de spatiul pe care doresti sa il amenajezi. Datorita texturii de calitate deosebita, nu doar ca vei obtine o atmosfera primitoare, dar te poti bucura totodata de confort si rezistenta.
Mocheta trafic intens este preferata de toti cei care sunt interesati de solutii moderne de decorare a pardoselilor si este recomandata de arhitecti deoarece imbina excelent desingul cu rezistenta si versatilitatea.

Profita de oferta Pardoseli-magazin.ro so alege modelul potrivit de mocheta trafic intens pentru locuinta sau pentru spatiile de birouri la preturi de la 77.9 lei mp. Fa economie si amenajeaza cu gust interioarele, folosind produse intr-o gama larga de culori, design-uri si modele potrivite pentru spatiu de birouri, camere de pensiuni sau hoteluri, dar si pentru acasa.

Add Favorites
Comentarii