Descopera codul
cupoanereduceri

Oferta expirata

Foloseste in magazinul online pardoseli-magazin.ro cuponul de extra-reducere 10% la placile deck pentru terase exterioare/piscine si transforma in realitate toate proiectele tale de amenajare exterioara!

Pentru a construi terase exterioare si piscine, „decking-ul” – placile wpc deck din fibre de lemn si polietilena – reprezinta o solutie versatila si accesibila, preferata atat de catre arhitecti, cat si de catre beneficiari. Placile deck pentru terase exterioare si piscine produse de Relazzo ofera rezistenta la intemperii si durata lunga de viata, fara a necesita intretinere periodica.
Cu aspect natural de lemn, dar fara aschii sau crapaturi, placile wpc deck pot fi utilizate pentru podele exterioare in jurul piscinei, pe terasa, in foisoare si sunt disponibile in nuante variate de culori, precum bej, gri, gri deschis si tipuri diverse de structura, oferind posibilitati multiple de design.

Alege cea mai buna solutie de amenajare a spatiilor exterioare folosind deck-ul WPC. Poti gasi pe pardoseli-magazin.ro diferite modele de placi deck pentru terase exterioare si piscine la oferta folosind cuponul extra-reducere 10%, dar si o varietate mare de produse pentru amenajari si decoratiuni interioare si exterioare la pret avantajos!

Add Favorites last used 06 ore 13 minute 39 secunde ago
Comentarii