Nu expira

Pe Ortopedix.ro, gasesti la oferta o gama variata de scaune cu rotile pentru invalizi, special realizate pentru a veni in ajutorul persoanelor cu handicap locomotor permanent sau temporar.

In cazul problemelor medicale locomotorii, este important sa poti dispune de cele mai moderne dispozitive pentru o recuperare rapida. Descopera dispozitive medicale de cea mai buna calitate la preturi accesibile, care faciliteaza deplasarea in cazul persoanelor cu probleme medicale. Fie ca starea de sanatate a fost afectata de un accident sau este necesar un carucior cu rotile pe timpul recuperarii dupa o interventie chirurgicala, poti gasi modele variate in functie de nevoile si de problemele de mobilitate ale fiecarui pacient.
Din aceasta categorie fac parte carucioare transport pacienti cu actionare manuala (scaune cu rotile active, carucioare rulante de pozitionare, carucioare rulante pentru copii si adulti, fotolii rulante standard, scaune cu rotile cu sezut extralarg, carucioare rulante tranzit), carucioare transport pacienti cu actionare electrica si scootere electrice produse de Moretti si Ortopedix.

Foloseste cele mai potrivite dispozitive de mers si reabilitare, dispozitive medicale pentru ingrijirea la domiciliu, produse pentru ingrijirea sanatatii, orteze, centuri, dispozitive de baie si accesorii. Le poti gasi acum online, pe Ortopedix.ro disponibile la preturi cu reducere si transport gratuit (pentru comenzile care depasesc 250 de lei).

Add Favorites
Comentarii