Nu expira

In magazinul ortopedix.ro ai preturi reduse pentru scaun WC de camera, produs necesar in pentru ingrijirea persoanelor cu probleme de mobilitate. Descopera cel mai bun raport calitate pret pentru produsele care fac parte din categoria scaun WC de camera si comanda-le oriunde in tara cu transport rapid.

Pentru ingrijirea persoanelor cu probleme de mobilitate, pot fi folosite scaunele WC de camera care au utilizare multipla – precum un simplu scaun sau precum un scaun de toaleta portabil. Usor de asamblat, de transportat si de depozitat, aceste scaune pot fi utilizate atat in camera, cat si peste vasul de toaleta existent.
Pentru rezistenta sporita, ele sunt realizate pe cadru de otel vopsit si sunt dotate cu manere si pufere de cauciuc. Inaltimea poate fi ajustata in functie de cerintele fiecarui pacient .
Scaunele WC de camera care fac parte din oferta sunt dotate cu functia 4 in 1: functie WC, scaun de camera, scaun de siguranta, scaun pentru dus.

Comanda scaun WC de camera cu pret redus, de la numai 195 de lei, de pe ortopedix.ro pentru o ingrijire mai usoara a pacientilor cu probleme de mobilitate aflati la domiciliu sau chiar in spital!

Add Favorites
Comentarii