Nu expira

Pe Ortopedix.ro, gasesti la preturi mici o gama variata de dispozitive medicale ortopedice necesare pentru a imbunatati mobilitatea persoanelor cu handicap locomotor. Beneficiaza de pana la 19% reducere si livrare prin curier rapid oriunde in tara la toate tipurile de fotolii rulante – manual sau electrice.

Fotoliile rulante sunt necesare tuturor persoanelor care, din motive medicale, nu se pot deplasa. Descopera dispozitive de mers si reabilitare, dispozitive medicale pentru ingrijirea la domiciliu, produse pentru ingrijirea sanatatii si fotolii rulante la cel mai bun raport calitate-pret. In functie de nevoile tale, poti opta pentru scaune cu rotile active, carucioare rulante de pozitionare, carucioare rualnte pentru copii si adulti, fotolii rulante standard, scaune cu rotile cu sezut extralarg, carucioare rulante tranzit. Ai la dispozitie produse din categoriile carucuiare de transport cu actionare manuala, caruioare de transport cu actionare electrica, scutere electrice, recomandate pentru copii sau pentru adulti, produse de Foshan si Moretti.

Comanda de pe Ortopedix.ro tipul de fotoliu rulant de care ai nevoie dintr-o gama variata de produse disponibile la pret redus, cu pana la 19% discount. Produsele sunt insotite de garantie si sunt livrate prin curier rapid in cel mai scurt timp posibil!

Add Favorites
Comentarii