Nu expira

Pe ortopedix.ro, gasesti cadru de mers cu pret redus pentru adulti si copii, dar si fotolii rulante, dispozitive de mers si reabilitare, dispozitive medicale pentru ingrijirea la domiciliu, produse pentru ingrijirea sanatatii, orteze, centuri, dispozitive de baie si accesorii la cele mai accesibile costuri.

Poti gasi cadre de mers necesare pacientilor cu dizabilitati locomotorii care asigura acestora suportul necesar pentru mentinerea sau recuperarea mersului. Din oferta fac parte modele diverse, precum cadru de mers fix, cadru de mers pliabil, casdru de mers cu o parte fixa si una mobila, cadru de mers cu doua functii, transformabil din cadru de mers fix in cadru de mers cu miscare pas cu pas.
Cadrele de mers pot fi folosite de catre copii si adulti. Acestea sunt realizate din materiale rezistente, precum aluminiul anodizat sau aluminiul vopsit, sunt dotate cu manere si pufere de cauziuc moale, antiaderent si au inaltime ajustabila. Calitatea lor este garantata de catre cei mai renumiti producatori de dispozitive medicale de acest tip – Antar, Foshan, Moretti.

Descopera oferta ortopedix.ro si gaseste cadre de mers cu pret redus pentru adulti si copii sau alte dispoztive medicale la oferta!

Add Favorites
Comentarii