Nu expira

Ortopedix.ro are preturi speciale, cu pana la 30% discount la o gama variata de orteze si genunchiere pentru diferite afectiuni ale ligamentelor si pentru a proteja piciorul in activitati sportive.
Pentru o activitate fizica normala chiar si in cazul in care suferi de leziuni la nivelul ligamentelor, foloseste orteze special create pentru adulti si copii.
Acestea ofera suport membrelor si faciliteaza atat mersul, cat si activitatile sportive. Poti gasi orteze pentru genunchi, orteze pentru gamba, genunchiere imobilizatoare, orteze pentru sold, orteze imobilizare cu unghi reglabil, orteze cu suport dinamic, orteze de genunchi pentru copii la cel mai bun raport calitate-pret.
Toate dispozitivele medicale de ingrijire care fac parte din aceasta categorie au calitate superioara si sunt recomandate pentru a ameliora instabilitatea produsa de rupturi ale ligamentelor. Acestea sunt realizate astfel incat sa se fixeze usor in locul dureros si sa nu restrictioneze mobilitatea naturala, dand o senzatie de stabilitate si echilibru purtatorului. Datorita materialelor speciale care indeparteaza transpiratia, ortezele dau o stare de confort chiar si in timpul activitatilor solicitatante.
Descopera preturile reduse din magazinul online Ortopedix.ro – cu produse si dispozitive necesare pentru ingrijirea sanatatii, precum fotolii rulante, dispozitive de mers si reabilitare. Pentru gama de genunchiere ortopedice, de exemplu, poti economisi pana la 30% din pret!

Add Favorites
Comentarii