Nu expira

Orange.ro iti ofera cadou boxa JBL Go si card de memorie de 64 GB la achizitia noului telefon mobil HTC U Ultra. Beneficiaza de oferta si descopera un smartphone cu design simetric impresionant si performante excelente.
Telefonul este gadgetul pe care il folosesti cel mai des in fiecare zi, de aceea ai nevoie ca acesta sa tina pasul cu activitatile pe care le desfasori si sa te reprezinte. Daca esti in cautarea smartphonului creat special pentru tine, HTC U Ultra reprezinta alegerea perfecta.
Datorita designului simetric, HTC Sense Companion este considerat un telefon elegant si modern, cu linii simple potrivite oricarui stil. Poti opta pentru variantele HTC U Ultra alb, albastru, negru sau pentru HTC U Ultra editia safir de lux, potrivita chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Indiferent de varianta aleasa, HTC U Ultra garanteaza o experienta unica de utilizare datorita ecranului generos de 5,7 inch completat de o paleta de culori vii. Fiind dotat cu functii multiple si cu o camera performanta, acest telefon este gadgetul perfect pentru a te conecta cu ceilalti si pentru a face cele mai bune fotografii.
Prinde oferta Orange pentru smartphone HTC U Ultra sau HTC U Ultra Safir, ultra-rezistent, cu 128 GB spatiu de stocare si, la orice model comandat, ai pret special plus gratuit boxa JBL Go si card de memorie!

Comentarii