Nu expira

Pe Orange.ro ai telefoane inteligente de la 0 euro si beneficiezi, in plus, de cadouri folositoare, precum bateria externa Power up.

Abonamentul Orange iti aduce telefonul pe care ti-l doresti, la cele mai mici costuri.
Din aceasta oferta fac parte modelele Microsoft Lumia, Alcatel G4c, Orange Dive 30, HTC Desire 510 de la 0 euro.

Cu ecrane LCD, design subtire si atractiv, camere foto performante de 5MP, softuri performante si capacitate mare de stocare, telefoanele din oferta sunt alegeri potrivite atat pentru cei care isi doresc un smartphone cu ajutorul caruia sa se bucure de conectivitate si interactiune, cat si pentru amatorii de entertainment. Vorbeste cu prietenii, fotografiaza, socializeaza, distreaza-te cu cele mai noi aplicatii si functii pentru mobile, fara sa platesti sume costisitoare.

Acum te poti bucura de toate facilitatile pe care ti le ofera un telefon inteligent de ultima generatie fara sa platesti nimic in plus. Descopera abonamentele Orange care iti ofera telefoane marca Alcatel, Nokia, HTC, Microsoft cu preturi de la 0 euro, cadouri utile – baterie externa Power up cu ajutorul careia te asiguri ai in permanenta telefonul incarcat si livrare fara costuri suplimentare.

Add Favorites
Comentarii