Nu expira

Orange.ro iti aduce cele mai noi gadgeturi, plus cadouri incluse! Acum poti comanda Samsung Galaxy S7 si ai livrare cu 3 zile inainte de lansare, plus ochelarii pentru realitate virtuala Samsung Gear VR.

Tine pasul cu tehnologia si bucura-te de cele mai moderne gadgeturi pe care le poti avea. Mai mult, intra in realitatea virtuala mobila cu cele mai interesante device-uri de la Samsung, fara sa platesti nimic in plus. La achizitia telefonelor Galaxy S7 sau S7 edge, ai cadou gadgetul momentului – Gear VR.

Cu Samsung S7, promisiunea de a avea cel mai performant telefon mobil, cu experienta unica in utilizare devine realitate. Aparatul se bucura de un design fara compromis, rezistenta impecabila la apa si praf, performante impresionante si o experienta a jocurilor pe mobil imbunatatita. Pe langa centrul de control special pentru jocuri si functii de dedicate jocurilor, achizitia telefonului iti aduce un gadget cadou, prin intermediul caruia imaginile prind viata. Galaxy S7 sau S7 edge impreuna cu ochelarii pentru realitate virtuala Samsung Gear VR iti ofera cele mai spectaculoase momente de evadare din realitate, fie ca vizionezi filme, te joci sau testezi aplicatii.

Comanda acum Samsung Galaxy S7 de pe Orange.ro si primesti cadou Samsung Gear VR!

Comentarii