Nu expira

Orange te rasplateste pentru loialitate! Plateste factura online si primesti inapoi 15% din valoarea acesteia sub forma de puncte Thank You pentru a cumpara cele mai noi device-uri la preturi speciale din magazin sau pentru a reincarca telefoanele prietenilor tai!

Plata online a facturii de telefon iti poate aduce puncte bonus! Inlocuieste modul clasic de plata a facturii de telefon cu transferul online, pe care il poti face simplu si rapid din fata calculatorului si bucura-te de beneficiile pe care Orange ti le pune la dispozitie. Pe langa economia de timp, acum economisesti bani, deoarece 15% din valoarea facturii se intoarce la tine sub forma de puncte Thank You. Foloseste tranzactiile online pentru a comanda produsele de care ai nevoie sau pentru a reincarca un cont PrePay si apoi utilizeaza punctele primite pentru a achizitiona cele mai noi modele de smartphone la costuri fara concurenta, cele mai practice accesorii la reducere pentru telefonie mobila, televiziune si internet de la Orange.

Intra in programul Orange Thank You pentru loialitate! Pentru a beneficia de acesta oferta, trebuie doar sa ai un abonament de voce sau internet de minim 6.77 euro si sa folosesti contul tau Orange pentru plata facturii sau pentru alte tranzactii online!

Comentarii