Nu expira

Cea mai atractiva oferta de televiziune prin cablu si internet prin fibra vine de la Orange. Beneficiaza de preturi speciale pentru serviciile TV si internet si primesti bonus 6 luni gratuite in cadrul abonamentului.

Fie ca esti un utilizator obisnuit de televiziune si internet, fie ca iti doresti viteza maxima de utilizare si un pachet de televiziune variat, acum ai la dispozitie oferte diverse precum Home Net 100, Home Net 300, Home TV prin cablu (abonamentul Analog) sau Home TV prin cablu
(abonamentul Explore), din care poti alege combinatia de servicii ideala pentru nevoile tale.
Pregateste-te pentru sarbatori solicitand cea mai atractiva oferta de televiziune si internet prin fibra!
Poti activa simplu si rapid pachetele de abonamente de internet prin fibră si televiziune prin cablu odata cu activarea sau prelungirea unui abonament de voce mobila din noul portofoliu Orange sau odata cu incheierea unui contract pentru pachetul de servicii fixe pe 24 de luni.

Prinde oferta Orange.ro si te poti bucura de experiente de vizionare si navigare de mare viteza, cu pachete de 100 Mbps – cu viteza mare de download si 54 de canale TV incluse de la 10 euro. In plus, beneficiezi de un extra cadou – 6 luni gratuite la abonament sau 10 € reducere pentru fiecare an de vechime in retea.

Comentarii