Nu expira

Orange.ro iti ofera pret special redus pentru noul smartphone HTC U11 si un cadou garantat – bratara Fitness Under Armour la achizitia acestui model.
Descopera cat este de util noul mod intutitiv de a folosi telefonul cu ajutorul functiei Edge Sense! HTC U11 te ajuta sa tii pasul cu tehnologia si iti facileaza accesul la fuctiile de care ai nevoie. Cu ajutorul lui, ai nevoie de o singura strangere a telefonului pentru a te conecta si a deschide Facebookul, Twitterul sau Pinterestul. La fel de simplu este sa realizezi cele mai expresive poze, indiferent de luminozitate sau de vremea de afara. Tehnologia Edge Sense si rezistenta la apa te ajuta sa obtii cele mai frumoase poze pe ploaie, de exemplu.
Pentru ca tu sa te bucuri de cele mai noi functii si aplicatii, noul HTC U11 este dotat cu un procesor mobil de 10 nanometri care ii asigura super performanta, viteza si o durata mai mare a acumulatorului.
Lasa-te cucerit de HTC U11 apreciat nu doar pentru performantele deosebite, ci si pentru aspectul sau foarte elegant cu suprafata din sticla lichida, linii curbate, imbinari absolut simetrice si ecran de sticla 3D. Il poti comanda de pe Orange.ro la pret promotional, insotit garantat de CADOU bratara Fitness Under Armour.

Comentarii