Nu expira

Pe Orange.ro gasesti cele mai avantajoase oferte la telefoane mobile. Poti alege noul Lenovo Moto G4 Black Dual SIM cu preturi de la 119 EUR si livrare rapida gratuita din stoc.

Cele mai noi gadgeturi te ajuta sa tii pasul cu tehnologia si sa faci fata ritmului alert zilnic. Fie ca ai nevoie de un telefon de serviciu care sa iti ofere viteza de navigare si o baterie care rezista, fie ca esti in cautarea smartphone-ului care sa iti garanteze cele mai bune performante de utilizare, un design robust si elegant, dar si o camera cu ajutorul careia sa faci cele mai reusite poze, oferta Lenovo Moto G4 dual este alegerea potrivita.
Pe langa o configuratie cu performante optime atat pentru entertainment, cat si pentru sarcinile office, Moto G4 vine cu o serie de inovatii marca Lenovo, precum eranul cu protectie rezistent la apa si tehnologia de alimentare rapida a telefonului.

Profita de oferta si descopera avnatajele pe care ti le ofera smartphone-ul Lenovo Moto G4! Ai garantat experiente impecabile de utilizare si un pret mic de numai 119 euro in magazinul online Orange.ro!

Comentarii