Oferta expirata

Orange.ro ofera super cadou la orice telefon LG G6 Platinum achizitionat. Alege telefonul LG cu Display QHD si FullVision si primesti garantat o pereche de casti LG Bluetooth pentru o experienta audio desavarsita.
Foloseste unul dintre cele mai apreciate telefoane inteligente ale momentului – LG G6 Platinum. Echipat cu o baterie de 3300 mAh si functie Game Battery Saver, acest smartphone rezista dupa o zi de utilizare intensa astfel incat sa poti fi mereu conectat. Designul este unul deosebit, de ultima generatie, cu sticla si metal, fiind deosebit de elegant si de usor de utilizat. Displayul de dimensiuni mari ofera posibilitatea de a avea un unghi de utilizare mai mare atat pentru text, cat si pentru imagini, iar camerele duale permit captarea oricaror momente in imagini frumos colorate.
Alege telefonul LG G6 Platinum – rezistent la apa si praf si bucura-te de o noua experienta de utilizare, in orice conditii, deoarece acesta este un model de ultima generatie, superior din punctul de vedere al aspectului, rezistentei, autonomiei si performantelor oferite. Comanda smartphone-ul LG G6 de pe Orange.ro deoarece ai preturi speciale si cadou Casti LG Bluetooth pe care le poti folosi pentru a asculta muzica sau pentru convorbiri telefonice handsfree.

Comentarii