Nu expira

Pe Orange.ro ai preturi speciale, cu reducere, pentru orice telefon iPhone si o baterie externa cadou! Alege modelul care se potriveste exigentelor tale de utilizare dintre iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5s si ai parte de o experienta inedita. Mai mult, esti sigur ca nu ramai niciodata fara baterie datorita posibilitatii de inlocuire/incarcare a bateriei externe in orice magazin specializat.

Gama de telefoane de ultima generatie imbina excelent designul impresionant cu cele mai bune performante. iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5s impresioneaza atat prin putere, cat si prin aparitie. Comanda unul dintre modele dotate cu design nou – carcasa de metal (aluminiu) si ecran de sticla cu tehnologie de ultima generatie, Retina HD si Multi Touch. Bucura-te de camera foto cu focalizare rapida pentru a transforma in amintiri toate momentele importante, mai mult spatiu de stocare si conexiune wireless rapida pentru o navigare eficienta.

Comanda acum unul dintre telefoanele iPhone din oferta si ai 24 de luni garantie, retur in 30 de zile si asigurare pentru telefon. Toate acestea plus reduceri de pret, transport gratuit si cadou garantat o baterie externa Power up cu posibilitatea de inlocuire in cazul in care se descarca, doar in oferta Orange.ro. Profita! Stocurile sunt limitate!

Comentarii